Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hallowenowy konkurs WarRocka !

areq94pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

vw91.png

Witamy !

Jak można zauważyć już niebawem 31 października jest Halloween, dzień przed dniem Wszystkich Świętych,

Wraz z Teamem WarRock'a postanowiliśmy zorganizować prosty konkurs, który będzie polegał na odnajdywaniu dyń.

Dokładniejszy opis konkursu.

W dniu 31.10.2013 od godz. 13 do godz. 22 w dziale WarRock co 1 godzinę będą ukrywane dynie .

i709.png

Moderator, który ukryje dynie stworzy temat z podpowiedzią. Waszym zadaniem jest ją odnaleźć oraz wstawić link do tematu z podpowiedzią.

Nagrody będą przyznawane na zasadzie kto znajdzie najwięcej dyń :)

1. Gold

2. -10%

3. -5%

Konkurs prowadzą:

1. RMFC1902
  2. areq94pl
  3. Wilczek
  4. ujmnji
  5. weeedx

Team War Rock

Opublikowano

do kiedy trwa konkurs ?

W dniu 31.10.2013 od godz. 13 do godz. 22 w dziale WarRock co 1 godzinę będą ukrywane dynie .

Wystarczy dokladnie czytac co jest napisane :)

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Wystarczy dokladnie czytac co jest napisane :)

A mam pytanie jak 2 osoby beda mialy taka sama ilosc dyn to co wtedy ?

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

A mam pytanie jak 2 osoby beda mialy taka sama ilosc dyn to co wtedy ?

To pewnie bedzie dogrywka ale watpie pewnie dwie osoby zajma pierwsze miejsce ale nie chcial bym sie wypowiadac za organizatorow:).

Napisalem tego posta zebys wiedzial mniej wiecej jak to moze zostac rozstrzygniete i tak pewnie jakis organizator sie wypowie w najblizszym czasie :D

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Konkurs rozpoczynamy kilka minut przed 13. W razie remisu przewidujemy dogrywke.

"Moderator, który ukryje dynie stworzy temat z podpowiedzią. Waszym zadaniem jest ją odnaleźć oraz wstawić link do tematu z podpowiedzią."

Czy ten temat będzie podpiety?

p.s dynia moze byc na kazdje stronie tematu ?

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

Temat nie bedzie podpiety i tak, dynia moze byc na kazdej stronie.

A niemożna by było zrobić tak że powiecie chociaż na której stronie subforum to jest albo przynajmniej czy w otwartym czy w zamkniętym temacie bo tak to mozna nawet 10h szukac

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

Jak nie mam % to moglibyście mi dać zamaist % np czempiona albo blue jakbym miał to 2/3 miejsce ? .__. ?

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

Zauważyliśmy że niektórzy pomagali sobie w szukaniu dyń w sposób niedozwolony. W związku z tą sytuacją dynie będą chowane co 30 minut (lub po tym kiedy zostaną odnalezione) aby wyrównać szanse. I gwarantujemy że tym razem nikt już nie wyśledzi moderatora. Przepraszamy i dziękujemy za doświadczenie ;) Najbliższa dynia ukaże się o 21 i kolejna o 21:30 lub kiedy znajdziecie poprzednią. Konkurs zakończy się o północy.

Opublikowano

Zauważyliśmy że niektórzy pomagali sobie w szukaniu dyń w sposób niedozwolony. W związku z tą sytuacją dynie będą chowane co 30 minut (lub po tym kiedy zostaną odnalezione) aby wyrównać szanse. I gwarantujemy że tym razem nikt już nie wyśledzi moderatora. Przepraszamy i dziękujemy za doświadczenie ;) Najbliższa dynia ukaże się o 21 i kolejna o 21:30 lub kiedy znajdziecie poprzednią. Konkurs zakończy się o północy.

To nie powinny byc pkt wyzerowane takiej osobie?

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

To nie powinny byc pkt wyzerowane takiej osobie?

Tak to prawda, najlepiej WSZYSTKIM sprawcom + można by przesunąć konkurs na jutro, bo dziś już ciężko mi (i pewnie nie tylko mi) się patrzy w ten monitor ;p

@i3 Nie chce się wdawać w kłótnie, ale nie udawaj niewiniątka :)

Opublikowano

Musieli byśmy wyzerować wszystkim. Tego nie chcemy. Każdy nadal ma szanse aby wygrać konkurs/nagrodę. Tej decyzji już nie zmienimy. Punkty zostają.

A y z jakiej racji wszystkim przez to ze ktos nabil sobie nie uczciwie 5 pkt i w tym momencie ma duza przewage to jest uczciwe pfffff

Ja uwazam ze powinny byc konsekwencje wyciagniete kto za lapa w gore!!

#UP2 jesli bym cos takiego uzyl to czy myslisz zebym wogole poruszal ten temat?

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Bo nikt nie ma pewności że tylko jedna osoba użyła tego sposobu. Jeśli są jeszcze jakieś problemy to proszę o pw.

Nie możecie przełożyć tego konkursu na kiedy indziej naprawdę ? na ;przykład na jutro,sobotę,niedziele ? bo podejrzewam że to nie tylko 1 osoba robiła. i że wielu soobą ieodpowiada że konkurs trwa do 24

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

Nie możecie przełożyć tego konkursu na kiedy indziej naprawdę ? na ;przykład na jutro,sobotę,niedziele ? bo podejrzewam że to nie tylko 1 osoba robiła. i że wielu soobą ieodpowiada że konkurs trwa do 24

Przecież to było do przewidzenia, że w tym konkursie pojawią się próby oszustwa... Nikomu niczego nie zarzucam i nie wytykam nikogo palcami, ponieważ nie jestem, tzw. "kapselkiem". Podejrzewam, że gdybym sam chciał zdobyć informacje odnośnie miejsc w których pojawią się te dynie, to raczej uzyskałbym je od jednego z moderatorów... Dlatego też przeczytawszy o tej zabawie postanowiłem nie brać w niej udziału, ponieważ tak niesprawiedliwa konkurencja po prostu mnie nie rajcuje. ;)

Odnośnie unieważnienia dotychczasowych wyników, dyskwalifikacji osób podejrzanych o oszustwo i ew. przesunięcia konkursu na inny dzień, byłbym jak najbardziej za. Jednakże ostateczne zdanie leży po stronie jego organizatorów.

Tyle z mojej strony w tym temacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...